Despre mine și blog

Salut, sunt Mihai.Imi place să fiu pe afară, în natură. Atunci când nu pot să fac asta fizic, o fac cu gândul ajutat de câte-o carte. 
Am început ca mulți alții cu cate-o drumeție, cu prietenii, în vacanța de vară. A fost frumos, dar am simțit ca vreau mai mult decât atât. M-am înscris într-un club de speologie unde am învățat foarte multe și am trecut prin foarte multe împreună cu oameni de care voi fi legat toată viața.
A urmat o perioadă în care mi-a fost foarte dificil să merg în locurile în care ieșeam de obicei și cu atât mai puțin în locuri mai îndepărtate...
Într-o dimineață de  iarnă, după câteva tentative eșuate de a organiza o ieșire așa cu mi-aș fi dorit, am deschis Google Maps, am ochit cea mai apropiată pădure oarecare și am plecat. 
Am găsit un crâmpei de natură suficient de sălbatic, autentic, simplu și plin de viață, așa cum sunt nenumărate, nebăgate în seamă de amatorii de natură, pe lângă majoritatea așezărilor. Aici, în liniște, cu fundul pe-o buturugă, mi-am reamintit care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viață. 
Prima poveste pe Blogu' pădureț, a apărut în ziua următoare după o altă jumătate de zi la aceeași pădure.
Mi-am propus să scriu despre natură și bucurii simple. Câteodată mai deviez, dar îmi revin repede...
Uneori scriu despre subiecte care le știu bine, uneori despre lucruri care acum le învăț, așa că vă îndemn să nu înghițiți pe nemestecate tot ce citiți aici.Haideţi pe afară şi aveţi grijă de voi!